TOIMITUSEHDOT

VP-TEKNO OY TOIMITUSEHDOT

Vastaanotamme vähittäistilaukset ainoastaan puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Yli 10 kappaleen tilauksissa ja / tai tilaajan ollessa yritysasiakas, pyydä tarjous osoitteesta vilpa.tekno@gmail.com

Käsittelemme tilaukset kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Tilauksessa annettuja tietoja emme luovuta eteenpäin kolmannelle osapuolelle.

Tilausvahvistuksen yhteydessä lähetämme asiakkaalle laskun, jonka maksaminen vahvistaa tilauksen. Toimitamme tuotteet ainoastaan ennakkomaksua vastaan.

Lähetämme tuotteet välittömästi tilaajan ilmoittamaan kotimaan osoitteeseen.

Asiakkaan on viipymättä ilmoitettava mahdollisesta tuotevirheestä myyntiimme vilpa.tekno@gmail.com

Kuluttajalla on etämyynnistä ostetuilla ostoksilla neljäntoista (14) päivän palautusaika, joka lasketaan tavaran vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee palautettaessa olla alkuperäiskunnossaan, eli niitä ei ole otettu käyttöön. Myyjä korvaa kuluttajalle palauttamisesta aiheutuneet tavanomaiset postikulut. Takaisinmaksun edellytyksenä on, että asiakkaan täytyy luovuttaa meille tilinumeronsa ja saajan nimi. Ilman tilinumeroa emme voi palauttaa maksua.

Valmistaja pidättää oikeuden tuotteen edelleen kehittämiseen, täten tuote saattaa joiltakin osin poiketa kuvissa esitetystä.

 

VP-Tekno Oy

Pitkärannantie 74, 41325 Laukkavirta

vilpa.tekno@gmail.com

0400 - 540 230 Viljo Pasanen